• 310
  • More

Streams - OME - can stream, but not showing on UNA.

Streams - OME - can stream, but not showing on UNA. I am sure there is a configuration in the server.xml I may be missing. I did everything from Streams · unaio/una Wiki · GitHub and added the two output profiles. When I create a stream and put in my RTMP address and key it does connect and go live. Did see some errors like these: Not sure if its related. In UNA ofcourse I have all my stuff put in correct the container ID, the key, and the source pattern. Ports are open or I would not be connecting. Anyone run into similar issues and have found what was causing yours. I am on Ubuntu running it as a container with Docker.


[33m[2022-06-24 10:38:19.515] W [InboundWorker:31] MediaRouter | mediarouter_stream.cpp:796  | b-frame has been detected in the 0 track of inbound #default#app/qDKAwQJtXzHh stream[0m
[33m[2022-06-24 10:38:19.515] W [InboundWorker:31] MediaRouter | mediarouter_stream.cpp:796  | b-frame has been detected in the 0 track of inbound #default#app/qDKAwQJtXzHh stream[0m
[33m[2022-06-24 10:38:19.516] W [InboundWorker:31] MediaRouter | mediarouter_stream.cpp:796  | b-frame has been detected in the 0 track of inbound #default#app/qDKAwQJtXzHh stream[0m
[33m[2022-06-24 10:38:19.516] W [OutboundWorker:32] MediaRouter | mediarouter_stream.cpp:796  | b-frame has been detected in the 4 track of outbound #default#app/qDKAwQJtXzHh stream[0m
Replies (0)
    Kyle
    •  ·  Premium
    • 3 members
    • J

      19 followers
    • 2431 views
    • 2 votes
    • More
    I am horrible at updating this stuff 😜 My name is Kyle. I am originally from NY and now in Texas in the U.S. I have a passion for web development and …
    1