travis k added a discussion

Hi, 

Can anyone help me fix this issue.

After upgrading post module. when i edit my old post, my attachment is showing as header image and attachment option not showing at all. 

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1370&dpx=1&t=1558759510

-------

And when i click new post i am getting attachment on top and header image option below text input area input. can i reverse the position of these two.

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1371&dpx=1&t=1558759544


Thanks,

Travis K


Comments
  • Hello travis k !

    Couldn't reproduce it from my side - please provide me the actual operator access to your UNA site. BTW - from what version you made the upgrade? If it was included several steps then please specify did you complete each of them not so far from others by time?

    • Hi LeonidS,

      My website updated to the current version. I didnt realize when that issue started. I think the problem started when i upgraded from last version.


      I have shared you the website admin credential in pm. Please have a look when you get time.


      Thanks and Regards,

      Travis K


      • Hi LeonidS,


        Please let me know how to fix this issue ..i am still waiting for your update. 


        Thanks and Regards,

        Travis K


        • Answered in Messenger with the test solution

          • Hi LeonidS,

            Some of my previous post have multiple attachments now those attachment is showing as multiple header.

            i edit this post https://ooliz.com/page/edit-post?id=341  and got two header image.

            In all of my old post ..attachments became header image.

            image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1418&dpx=1&t=1559497381

            Also upload attachment block is not showing after editing my old post.

            Please have a look and provide some solution.


            Thanks and Regards,

            Travis K