•  · 3 members
  •  · 12 friends

Need to uninstall Timeline and Reinstall It (Will not work)

I am trying to remove time line. I deactivate it, use the magic wand and then mark for deletion and it does not delete. Stuck on uninstalling, but never uninstalls. What should I do from here. Since migration I noticed timeline is having bugs, especially with uploading photos. When I try to do it again it says it is already pending uninstall.


Let me put my detailed response in case i left something out: I deactivated it and then went to the magic wand after it was deactivated to delete. The problem is it took, and is still saying it already uninstalling if I try again. So its stuck uninstalling, but seems to not actually be uninstalling. For now re enabling it because I cant leave it down. It has the last 5 hours to uninstall. It is back to working for now, but any image upload to post it will only show the first image uploaded and get the site post feed stuck loading for all.  So really needing to reinstall timeline. I am sure it is somehow because of the migration. Everything else though is fine. Just most my errors are revolving the timeline. 

So the reason it was not uninstalling was Cron Jobs was not running. Bit of advice when using Cyberpanel, go with your gut do not ask for help lol. Ihad the command right and I changed it based on what someone said. I did this because site was freezing so my automatic assumption with everythign else checking out was cron was not running. The correct cron would be /usr/local/lsws/lsphp72/bin/php -q /home/domain/public_html/periodic/cron.php. Ofcourse if your using a different PHP variant of lsphp then change it to the respective version. 

After reinstall Groups and Events no longer showed timeline. Adding the blocks from timeline will not work. This will cause it to just show the main account timeline. To end this I will share my last post:  For  the over-thinkers out there like me ☕  Do the simple thing if you run into this. Deactivate and reactivate the modules. All main content still there 😒  I also noticed options that didn't appear after upgrading to Pro. For example: The messenger block. The minute these apps were reactivated everything was there, without having to reinstall Apps. I wish the timeline would have been just as nice to me 😝  Now back to figuring out why posts get stuck when adding photos. I'm starting to wonder if this is a conflict between my lscache and opcache. When lscache is enable though it should override OPcache. This is what I am stuck with below and of I refresh it will post one of the photos then load them and then if I refresh again I can finally post : 


image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=2820&dpx=2&t=1579863724

0 0 0 0 0 0
  • 291
Replies (7)
  • Hi, u need to disable it first by clicking on time line app, then go to upper right side and click on the settings wheel next to the question, then go back to studio and uninstal

    0 0 0 0 0 0
    • That's exactly what I did, I deactivated it and then went to the magic wand after it was deactivated to delete. The problem is it took, and is still saying it already uninstalling if I try again. So its stuck uninstalling, but seems to not actually be uninstalling. For now re enabling it because I cant leave it down. It has the last 5 hours to uninstall. It is back to working for now, but any image upload to post it will only show the first image uploaded and get the site post feed stuck loading for all.  So really needing to reinstall timeline. I am sure it is somehow because of the migration. Everything else though is fine. Just most my errors are revolving the timeline. 

      0 0 0 0 0 0
      • Hello Kyle !

        Similar trouble appears when the procedure of removal contains some errors. Need to check the latest lines in the error log. Or PM me via messenger with UNA studio and Control Panel accesses.

        0 0 0 0 0 0
        • Has anyone had this experience. If you did, what did you have to do to uninstall and reinstall app manually?

          0 0 0 0 0 0
          • Hi again!

            In your case, something wrong with Cron Jobs - no execution since 19th of January, sent you a request for details.

            0 0 0 0 0 0
            • With Leonid's help we figured out this whole time the cron job was wrong so we set it right and got timeline reinstalled. We set cron to the right lsphp bin.  When reinstalling the timeline module no timeline feed appears as option for Groups or Events. If you add them manually using the blocks in Timeline Module they will share the same feed as your org profiles. Has anyone dealt with this either when reinstalling timeline or updating timeline? I am hoping I do not need to install events and groups over. That would be a lot of editing and redoing fields, etc. 

              0 0 0 0 0 0
              •  the over-thinkers out there like me   Do the simple thing if you run into this. Deactivate and reactivate the modules. All main content still there 😒  I also noticed options that didn't appear after upgrading to Pro. For example: The messenger block. The minute these apps were reactivated everything was there, without having to reinstall Apps. I wish the timeline would have been just as nice to me 😝  Now back to figuring out why posts get stuck when adding photos. I'm starting to wonder if this is a conflict between my lscache and opcache. When lscache is enable though it should override OPcache. 

                0 0 0 0 0 0
                Not logged in users can't 'Comments Post'.
                5
                1
                2
                Added:
                Category:

                UNA - Social Media Software Framework

                Close