• 3 followers

"Pages" missing keys after upgrade

When looking at the pages and list of pages to edit it looks as though some language keys are missing after upgrade.h777igrvcpefw5my8hubncvvuqb8cjnm.png

Attachments
  • Please check if update for English module was applied.

    You can check available updates for modules in Studio > Apps Market > Updates

    • I forgot to check that part of the update. Thanks Alex.

      • Hi guys, just installed Discussions for first time and I get some sort of javascript or similar error when I go to the keys in Polyglot/Keys/Discussions. It says I have (208) keys, but when I select Discussions from the drop down list it shows none. If I click on the search field and then somewhere on the page the keys will show and I can edit them. When I click at the bottom the arrows for next page, they will disappear again. I have to click the search field then the page again for them to show. This only works for 2-3 pages then it goes back to the first page and again...

        Any easy fix for that?

        Will reinstall delete the keys I already translated?

        • George Sp  is UNA updated to the latest version ? as I remember it was some related bug in previous versions.

          • Hi Alex, yes did all the updates consecutively and checked all the apps for updates as well. All updated without an issue.

            All app and functions are working as expected except for the Discussions keys. I have EN disabled, so had it enabled to see if this was the problem, but no, same thing.

            Also, if I disable and enable the Discussions app and have custom icons in the menus for it, they will revert to factory icons.  

            • George Sp 

              yes did all the updates consecutively and checked all the apps for updates as well. All updated without an issue.

              Could you please provide access to your site to check the problem ? I need phpMyAdmin, ftp/sftp and Studio access.

              Also, if I disable and enable the Discussions app and have custom icons in the menus for it, they will revert to factory icons.  

              That's correct behaviour, upon enable/disable many things are reset to the default state.

              2
              3
              2
              Added:
              Category: