Five For A Change

A Not-For-Profit looking to help change the world.
Members
Empty
Profile Feed

This is actually an old issue that I talked with my server guys a long time ago but never put it here.

Whenever a person uploads a profile pic from a phone it doesn't display the whole picture. See below:

ceiifwuyzstuulxryysrnbsxcvnwkinf.png

This actually has been doing this for quite some time but I just realized I never put it here. I only mentioned it to the people who help me with my server.

Can we get that fixed please?

Not sure why but when I go to create any poll...It just goes back to the create a poll page and then doesn't actually create a poll.

Not sure why all the sudden it's stopped working?

 

Found this odd but if you delete a message in your conversations...the inbox notification will go to -1 instead of just ignoring it being deleted...

kysm7wnqezdc3ejxmsjrgwe48x6uiazm.png

I'm not sure why, but if I'm following or friends with a person...I get at least one, if not three, notifications from the server about discussions I'm not involved with...nor have I liked or favored or followed.

See the Video attached to see what I'm talking about...

I'd rather this be troubleshooting but I'll put it in Suggestions.

I just noticed that I don't get any notifications when a member wants to join an event. This might also go for Groups.

I just randomly have to look under the members link to see if anyone is requesting to join.

sv3ypxrnascgvehs4j4gxednexygqzpb.png

I thought that you guys were going to allow for us to edit our post on the feed wall a long time ago...but here I am, still having to delete my post if I screw it up.

Why hasn't this option been added for groups and the feed wall?

Also as you can see, the timeline still has that weird Long Link with the <Vtitle> issue.

l6xlty54qg4uc2vbqjzmvncmaatxscxr.pngd9ymar9zxesvctlgdkjn993fquxkh8cl.pngSeriously...

 

So I noticed when one of my members responded back to me...his replies always seem to have a <br /> at the end of his replies.

So now it's happening to me also. It seems to inject the html code for break into the replies. Or just shows it for some reason.ynrmglcbqjtuqcprb5zpdcevlpkxdsj4.png

It doesn't seem to do it in Firefox for some reason. Below is a screen shot.

Here the photo doesn't resize on a forum (discussions) comment that's posted in the timeline, once the forum is created.

I find it interesting that if someone posts a reply in the forums, that it shows up as a comment on the timeline post. But here's what I'm talking about with the issue...

9iqkwexsfzmteq26nuab5avi7inqyahw.png

So a member pointed out that as a Standard Member, they don't have the option to invite someone to a Group.

Below is a Group I did not create with my Standard Test Profile:

There's no option to invite someone to the group. (The group is an Open Group)

wfitcl9eekmfgy86brdk3btdydhjrh2y.png

As I was testing it, I realized that the only time someone can invite someone else to a group, is when they're either creating the group or the person who created it. If they created it, then they get the option to be able to invite people.

This is the Group I created with my Standard Test Profile:

I now have the option as a Standard Member to invite people because I created it.

stk4q982qzfcsm5sg7hcugsjyddybrjm.png

Is there a way to add the "Invite" permission to Standard Users under Groups?

Currently I think it's embedded with one of the other permissions because it doesn't come up under permissions and I'm not sure where to find the option for the settings drop-down box above...

wculz8q6v7ffzp9quzahzagrznryhza7.png

  • I think someone should be able to invite someone into the group if it's an open group.
  • I don't think it should be an option for a closed group, as the person who started it should have that control.

I noticed that when I switched the site over make it invitation only...

  • The site doesn't notify me (as an admin) in my notifications that someone has requested an invitation.
  • I only get an email from the site saying someone has requested an invitation

I don't know that someone has requested an invite until I go into studio and find it here:

evpazq7b8kzc9mm33gkyw4nqmqbgq486.png

I'm not always in the requests section and I'm not always by my email to receive the request.

  • So it would be nice to receive a notification as an admin that someone requested an invitation to the site.

That way I would be able to respond faster to the requests and then my email could be my backup option for the other notification.

 

For some reason the like button (aka the thumbs up) takes about 10 seconds to register being clicked.

ivifdruhyzpv93ydydzleqxzxxmptwty.png

This happens in mobile and on desktop.

It literally takes 10 seconds to register the click every time...I've tried it multiple times to make sure it wasn't just a slow connection.

So, whenever someone posts a picture on the main timeline (public feed) and I click on it, the picture no longer comes up in preview. It just does nothing.

vryfbaehwptfse4dz6jvt2qdafh6bm3d.png

It also doesn't create a preview on the Feed Items Page:

vjgfhsm8fa7dwm6pgiwqbmpfemjetu5m.png

But if I go to their actual profile page and click on the picture, it works and apparently has a new preview with comments, which is nice.

as2cwacfsceke2bxmdyhwcmdg85buctn.png

So the issue here is:

  • When a picture on the public feed is posted. You can't click on it and get a preview. It does nothing now.
... or jump to: 2017
My Discussions
He's another interesting glitch that I found that I'm pretty sure involves this issue. Here's what I…
by Five For A Change
13
Answered, waiting for the result of the suggested fix.
by LeonidS
7
Thank you for the report: https://github.com/unaio/una/issues/1209
by Alex T⚜️
4
There is no such setting, it can be done via code modification, but it's not recommended. If more pe…
by Alex T⚜️
6
For me, it appears in Notifications of Group Admin. However to receive that  the Event starter have …
by vavilon
2
Thank you for the sample link, issue has been created: https://github.com/unaio/una/issues/1202
by Alex T⚜️
5
Profile Feed

This is actually an old issue that I talked with my server guys a long time ago but never put it here.

Whenever a person uploads a profile pic from a phone it doesn't display the whole picture. See below:

ceiifwuyzstuulxryysrnbsxcvnwkinf.png

This actually has been doing this for quite some time but I just realized I never put it here. I only mentioned it to the people who help me with my server.

Can we get that fixed please?

Not sure why but when I go to create any poll...It just goes back to the create a poll page and then doesn't actually create a poll.

Not sure why all the sudden it's stopped working?

 

Found this odd but if you delete a message in your conversations...the inbox notification will go to -1 instead of just ignoring it being deleted...

kysm7wnqezdc3ejxmsjrgwe48x6uiazm.png

I'm not sure why, but if I'm following or friends with a person...I get at least one, if not three, notifications from the server about discussions I'm not involved with...nor have I liked or favored or followed.

See the Video attached to see what I'm talking about...

I'd rather this be troubleshooting but I'll put it in Suggestions.

I just noticed that I don't get any notifications when a member wants to join an event. This might also go for Groups.

I just randomly have to look under the members link to see if anyone is requesting to join.

sv3ypxrnascgvehs4j4gxednexygqzpb.png

I thought that you guys were going to allow for us to edit our post on the feed wall a long time ago...but here I am, still having to delete my post if I screw it up.

Why hasn't this option been added for groups and the feed wall?

Also as you can see, the timeline still has that weird Long Link with the <Vtitle> issue.

l6xlty54qg4uc2vbqjzmvncmaatxscxr.pngd9ymar9zxesvctlgdkjn993fquxkh8cl.pngSeriously...

 

So I noticed when one of my members responded back to me...his replies always seem to have a <br /> at the end of his replies.

So now it's happening to me also. It seems to inject the html code for break into the replies. Or just shows it for some reason.ynrmglcbqjtuqcprb5zpdcevlpkxdsj4.png

It doesn't seem to do it in Firefox for some reason. Below is a screen shot.

Here the photo doesn't resize on a forum (discussions) comment that's posted in the timeline, once the forum is created.

I find it interesting that if someone posts a reply in the forums, that it shows up as a comment on the timeline post. But here's what I'm talking about with the issue...

9iqkwexsfzmteq26nuab5avi7inqyahw.png

So a member pointed out that as a Standard Member, they don't have the option to invite someone to a Group.

Below is a Group I did not create with my Standard Test Profile:

There's no option to invite someone to the group. (The group is an Open Group)

wfitcl9eekmfgy86brdk3btdydhjrh2y.png

As I was testing it, I realized that the only time someone can invite someone else to a group, is when they're either creating the group or the person who created it. If they created it, then they get the option to be able to invite people.

This is the Group I created with my Standard Test Profile:

I now have the option as a Standard Member to invite people because I created it.

stk4q982qzfcsm5sg7hcugsjyddybrjm.png

Is there a way to add the "Invite" permission to Standard Users under Groups?

Currently I think it's embedded with one of the other permissions because it doesn't come up under permissions and I'm not sure where to find the option for the settings drop-down box above...

wculz8q6v7ffzp9quzahzagrznryhza7.png

  • I think someone should be able to invite someone into the group if it's an open group.
  • I don't think it should be an option for a closed group, as the person who started it should have that control.

I noticed that when I switched the site over make it invitation only...

  • The site doesn't notify me (as an admin) in my notifications that someone has requested an invitation.
  • I only get an email from the site saying someone has requested an invitation

I don't know that someone has requested an invite until I go into studio and find it here:

evpazq7b8kzc9mm33gkyw4nqmqbgq486.png

I'm not always in the requests section and I'm not always by my email to receive the request.

  • So it would be nice to receive a notification as an admin that someone requested an invitation to the site.

That way I would be able to respond faster to the requests and then my email could be my backup option for the other notification.

 

For some reason the like button (aka the thumbs up) takes about 10 seconds to register being clicked.

ivifdruhyzpv93ydydzleqxzxxmptwty.png

This happens in mobile and on desktop.

It literally takes 10 seconds to register the click every time...I've tried it multiple times to make sure it wasn't just a slow connection.

So, whenever someone posts a picture on the main timeline (public feed) and I click on it, the picture no longer comes up in preview. It just does nothing.

vryfbaehwptfse4dz6jvt2qdafh6bm3d.png

It also doesn't create a preview on the Feed Items Page:

vjgfhsm8fa7dwm6pgiwqbmpfemjetu5m.png

But if I go to their actual profile page and click on the picture, it works and apparently has a new preview with comments, which is nice.

as2cwacfsceke2bxmdyhwcmdg85buctn.png

So the issue here is:

  • When a picture on the public feed is posted. You can't click on it and get a preview. It does nothing now.
... or jump to: 2017
Info
Organization Name:
Five For A Change
Category:
Membership

Standard