Michael Howard

  • 210
Friends
Profile Feed
Michael Howard
added a discussion

So some of the modules (Eg Posts) have Sub Menus on them. But if I remove the link from the navigation object, clicking the menu item still takes me straight to the main page. And if I change onClick to onMouseOver the as soon as I hover over the menu item it once again takes me to the page rather than showing the sub-menu.

Michael Howard
added a discussion

So a rather odd thing to ask, but is there a way to show an Image (With a potential link) if a profile field is filled in.

Eg, if someone fills in their Twitch Profile, it shows the Twitch Icon and makes a button that links to that profile.

Or if they check Steam and Blizzard as their gaming platforms then it shows the Steam and Blizzard logos.

Michael Howard
added a discussion

I am trying to add social media icons but the Font Awesome Icons for Things like Twitter are not working, even after installing the Font Awesome Pro module.

I have set the icon to Umbrella and see that it works but when changing the CSS in F12 Console from \f0e9  to \f099 I just get the missing font symbol.

Is there something else that needs to be set to enable the Brand icons such as Twitter/YouTube etc?

Michael Howard
added a discussion

Is there a way to make the main menu in the Protean  Theme smaller, similar to the size here on UNA.IO. the default size is too big for my liking and I can't find where to change this in the settings 

Michael Howard
added a discussion

So, something I have noticed is that no matter what page I go to, from the main index page to the Studio or settings the page loads then sends me to the bottom of the page.  As this is happening in both the User front end and Studio back end it rules out the skin (Although it happens on all 3) and clearing / disabling the cache and clearing the browser cache do not resolve this. This even happens in mobile view.


Any thoughts?

Michael Howard
added a discussion

When using Paid Memberships and the Stripe payment gateway, keep getting an error, also when Stripe is active it always says Rent even if it's a one-off payment. 

Stripe is running in Test Mode and I am using their test card details 

This is the message I send: (I have removed the verification just to be safe.


{
  "plan": "Test-0",
  "metadata": {
    "vendor": "2",
    "client": "0",
    "product": "9",
    "verification": "{{REMOVED}}"
  }
}

And this is the message I get back from Stripe

{

  "error": {
    "code": "resource_missing",
    "message": "No such plan: supporter-0",
    "param": "plan",
    "type": "invalid_request_error"
  }
}


However, If I disable Stripe and only have Paypal active I can add the item to the cart, then enable stripe and pay from the cart I get no issues and the order comes back as successful. 

Is this a bug, or a Setup issue on my end?






Michael Howard
added a discussion

So I am testing UNA on my site as I may want to migrate from Dolphin based on my user feedback and performance benefits.

However I am testing Dolphin Connect but get the message "Error Occurred"  from UNA after confirming that I want to allow access from the Dolphin Site... Not really much help.

 

I have also looked in /public_html, /public_html/una and /public_html/community and can't see any error logs.

I have checked the Auth ID and Secret and confirmed that the details are correct as I would see an error on the Dolphin Site saying "THE CLIENT ID SUPPLIED IS INVALID"

Is there a way to turn on Verbose Error Reporting so I can find the problem?

 

 

... or jump to: 2018
Info
Gender:
Man
Full Name:
Michael Howard
Membership

Premium

My Discussions
On mouseover does not function on mobile, which is up 80% of views on many websites. On Mouseover is…
by Mark Purser
2
I think I'll look at making a module for so the icons can be relatively small 
by Michael Howard
4
Found it. It needs to be prefixed fab for brands (eg twitter) and fas, far or fal for non-brands
by Michael Howard
2
Hi Garrett Ewald !It means that you need to choose the necessary menu set (seems in this exampl…
by LeonidS
8
LeonidS I found the cause was an issue with Cloudflare Rocket Loader. 
by Michael Howard
5