James Cherry

  • 99

Completely new to this!

James Cherry added a discussion

This is a screenshot from the dreaded FB... but could we get the ability to allow members to enable/disable (by a slide or check box) a feature like this when a picture or video is attached?

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=2044&dpx=1&t=1568428384

1
James Cherry added a discussion

I have met a few folks here that are building/have built a site (or multiple) while working a 'regular' job somewhere else.
So, what else do you guys do?  Have you been successful in having your site produce enough revenue to at least be self sufficient?

I own a small security company based in Atlanta, Georgia, USA; Steadfast Security.
We install/service commercial security systems; burglar alarms, cameras, access control, gate operators, etc.

I am using Una to make an new online community for farmers, hunters, fishermen, etc to help each other learn and buy/sell/trade.

1
James Cherry added a discussion

I am making multiple 'Paid Levels' of membership that are actually tiered, and am trying to figure out how 'Visibility' works with that when making posts... 

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=2021&dpx=2&t=1568229321

If I have added Membership Levels Paid Level 1, Paid Level 2 & Paid Level 3...
Is there a way to change the visibility selection so that the person making that post can decide exactly who is allowed to see it?
For example, use check boxes to select Friends and Paid Level 2

James Cherry added a discussion

The scenario I am working with is if someone is eating at a restaurant and wants to post a picture of food and mark their location as the restaurant, by business name. Or, if the picture was previously taken and the member wants to make a post at a later date and is trying to tag the location of the restaurant.   

Is it possible to change the location from this sliding only with auto-detection, to a manual entry?
Are there some settings I could change on how location is determined that would effect this?

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1978&dpx=2&t=1567968815

After making the original post, and going to edit, it will allow a manual entry (no worries, not my address pictured):
image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1979&dpx=2&t=1567969016

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1981&dpx=2&t=1567969239

After selecting any other location, and trying to update the edited post, it gives me this error message "Cannot perform action.":

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1983&dpx=2&t=1567969362

James Cherry added a discussion

2 quick things...

Is it possible to edit the Public Post form, to hide the 'Visibility' drop down (since this one can only be made Public)?

Also, could we move the 'Post' button higher up so it is visible without closing the keyboard when using a mobile browser?

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1960&dpx=1&t=1567900144

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1961&dpx=1&t=1567900335


Secondly, when using a mobile browser, the 'Create New' icon is hidden when in upright view, but visible in landscape view. Can we make that visible all the time?

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1962&dpx=1&t=1567900386

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1963&dpx=1&t=1567900483

James Cherry added a discussion

I have made a Test Event and it seems that I cannot 'Follow' the event unless I am 'Going'. There is often a scenario where a person will want to receive updates about a 'Event' but may not know if they are (un)able to attend. Does anyone know if there is a setting maybe I have missed that needs to be enabled, or is this a feature lacking from the Events module? 


My view prior to 'Going':

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1943&dpx=2&t=1567705569

My view after selecting 'Going':
image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1944&dpx=2&t=1567705678

Within my Studio > Navigation settings I have 'Follow' enabled, but it is not seen unless after 'Going.'
image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1945&dpx=2&t=1567705769

James Cherry added a discussion
  1. When a Standard member upgrades to a paid level Premium member; what would cause the user to not be automatically upgraded upon successful payment? This just happened to me on my first live test run. Account transaction is successful in Chargebee & Stripe and shows actively in the trial period.

  2. In this same test, the email addressed used to sign up and upgraded to the paid level, did not receive an email regarding the membership upgrade. It did receive emails from the initial sign up ('confirm your email' message) so I am not sure why there was no notification about this change, nor a receipt for the transaction? I have all notifications enabled.

  3. Assuming the above two were resolved; how does a paid member downgrade on their own to a 'standard' level, cancelling the paid membership? I see under Studio > Pages > Paid Levels is the membership page found within the users profile settings. I do not see a block to allow a downgrade? Even with this website Una.io, I do not see an option to revert. Does deleting the profile prevent the subscription from being automatically charged?

  4. Is there a way to have the Paid level - Membership block only offer the alternatives to the existing membership? So if a Standard member upgrades to Premium the only option that would show would be to revert to Standard, or show other additional Paid Levels.

  5. For the trial period, is there anywhere that shows the member how long they have left of the trial period? How does a member cancel while within the trial? I cannot find a way to cancel when logged in as my paid Premium test user.

 

2
James Cherry added a discussion

I have noticed when a membership level is changed from 'Premium' to a custom level I added, the small profile icon at the top right and the create new button (+) are gone. 

Is this a setting I may have missed, or is this a bug?

James Cherry added a discussion

So I am doing some testing to allow 'premium' members to sign up, and with Studio > Stripe Connect > Settings in 'Test' mode I am getting the error below when using a Stripe Test Card:

image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1801&dpx=2&t=1566488187

The explanation to set-up in GitHub says the following:
"Client ID can be found in your Stripe account -> Account settings popup -> Connect tab. Development client ID is needed for test mode, Production is for live one."

I don't think this applies anymore. Stripe must have changed it's layout (and perhaps verbiage), because I cannot find a 'Development' or 'Production' Client ID.

On Stripe.com > Settings > Connect Settings it shows the 'Live mode client ID' and clicking the 'View Test Data' button at top right of that window will display the 'Test mode client ID', those are what I am using.image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1802&dpx=2&t=1566489456


ALTERNATIVELY, when I change the settings within Studio > Stripe Connect > Settings to 'Live' mode and I try to run my credit card, I get an error 'Cannot perform the action. Please report."
image_transcoder.php?o=bx_froala_image&h=1803&dpx=2&t=1566489819

 The Stripe Developer log shows 400 ERR and says: "message": "No such plan: premium-1-year; one exists with a name of premium-1-year, but its ID is plan_xxx..."
I tried replacing the Live Client ID with the 'plan_xxx...' that it listed as an experiment, and I received the exact same error.

I worked with Stripe tech support yesterday for some time, and was left without a solution.

Any ideas on what I could try next?


Achievements

Apprentice

Total points: 26

75.1 point(s) to reach
Info
Location:
United States
Gender:
Man
Friends count:
Full Name:
James Cherry
Followers count:
Membership
Premium
My Discussions
  •  ·  15
  •  ·  1
This is a screenshot from the dreaded FB... but could we get the ability to allow members to enable/…
  •  · 
  •  · 
  •  · Good idea
  •  ·  96
  •  ·  77
I have met a few folks here that are building/have built a site (or multiple) while working a 'regul…
  •  · 
  •  · 
  •  · 😆
  •  ·  16
  •  ·  1
I am making multiple 'Paid Levels' of membership that are actually tiered, and am trying to figure o…
  •  · 
  •  · 
  •  · Anyone else run into this issue? Have any insight?
  •  ·  42
  •  ·  15
The scenario I am working with is if someone is eating at a restaurant and wants to post a picture o…
  •  · 
  •  · 
  •  · James Cherry That is a users' side. The admin's backend is shown here:
  •  ·  15
  •  ·  4
2 quick things...Is it possible to edit the Public Post form, to hide the 'Visibility' drop down (si…
  •  · 
  •  · 
  •  · Is the 'Create New' icon and search icon missing in Mobile view some kind of bug LeonidS ?In upright…
  •  ·  22
  •  ·  5
I have made a Test Event and it seems that I cannot 'Follow' the event unless I am 'Going'. There is…
  •  · 
  •  · 
  •  · The Events Module enables you to plan and manage Events and Schedules within your UNA site. Features…