mofas

  • 77
mofas
 added a discussion 

Hi guys,

I've had this issue for a while (page wouldn't load for a minute or two) and finally got to the root of it today - it was because of the timeline module. After disabling that, the page can run okay.

Here are the error messages I got:

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function getContentByGroupAsSQLPart() on bool in /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/boonex/timeline/classes/BxTimelineDb.php:742 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/base/notifications/classes/BxBaseModNotificationsDb.php(462): BxTimelineDb->_getSqlPartsEventsList(Array) #1 /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/boonex/timeline/classes/BxTimelineDb.php(635): BxBaseModNotificationsDb->_getSqlPartsEvents(Array) #2 /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/boonex/timeline/classes/BxTimelineDb.php(475): BxTimelineDb->_getSqlPartsEvents(Array) #3 /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/boonex/timeline/classes/BxTimelineTemplate.php(1354): BxTimelineDb->getEvents(Array) #4 /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/boonex/timeline/classes/BxTimelineTemplate.php(489): BxTimelineTemplate->_getPosts(Array) #5 /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/boonex/timeline/classes/BxTimelineTemplate.php(189): BxTimelineTemplate->getP in /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/boonex/timeline/classes/BxTimelineDb.php on line 742

Notice: Undefined index: values in /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/boonex/timeline/classes/BxTimelineFormPost.php on line 259

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/boonex/timeline/classes/BxTimelineFormPost.php on line 259

Fatal error: Uncaught Error: Call to a member function addMarkers() on bool in /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/base/text/classes/BxBaseModTextUploaderHTML5Attach.php:27 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/modules/boonex/timeline/classes/BxTimelineUploaderHTML5Attach.php(18): BxBaseModTextUploaderHTML5Attach->__construct(Array, 'bx_timeline_pho...', 'Mkc7AWUn', Object(BxDolModuleProxy)) #1 /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/inc/classes/BxDolUploader.php(151): BxTimelineUploaderHTML5Attach->__construct(Array, 'bx_timeline_pho...', 'Mkc7AWUn', Object(BxDolModuleProxy)) #2 /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/template/scripts/BxBaseFormView.php(1055): BxDolUploader::getObjectInstance('bx_timeline_htm...', 'bx_timeline_pho...', 'Mkc7AWUn', Object(BxDolModuleProxy)) #3 /var/www/vhosts/heymofas.com/httpdocs/template/scripts/BxBaseFormView.php(625): BxBaseFormView->genInputFiles(Array, '', '

  • 72
mofas
 added a discussion 

Hello!

I am using an API script to make some additional api calls on top of your oauth2 server. The script needs the public key of the auth server for its own authentication. I looked around in the folder but cannot find such a file? Will you guys please point me in the right direction?

Many thanks!  

  • 79
mofas
 added a discussion 

Hi everyone,

Can someone help me figure this out (I am using UNA's oauth2 server app) -

it was working locally but when I deployed to server - not anymore.

I am developing a chrome extension that needs to make API calls to UNA-based main site. curl works and postman works, well, sometimes (if using browser mode).

Not sure where went wrong.

The fetch call is very basic. Am I missing anything though? As you see here, I can get an authorization code but then get blocked from accessing token.

And this is my phpinfo page: https://www.heymofas.com/phpinfo.php

Please help me! 😫 

Many thanks.

  • 112
mofas
 changed a profile picture 
  • 86
mofas
 changed a profile cover 
  • 84
Achievements

Jedi

Total points: 598.5

501.7 point(s) to reach
Info
Friends count:
Full Name:
mofas
Followers count:
Membership
Premium
My Discussions
  •  ·  72
  •  · 
Hi guys,I've had this issue for a while (page wouldn't load for a minute or two) and finally got to …
  •  · 
  •  · 
  •  · You're welcome
  •  ·  79
  •  · 
Hello!I am using an API script to make some additional api calls on top of your oauth2 server. The s…
  •  · 
  •  · 
  •  · I am using the oauth2 module and it is working great. Somehow my app needs to make some additional A…
  •  ·  112
  •  · 
Hi everyone,Can someone help me figure this out (I am using UNA's oauth2 server app) -it was working…
  •  · 
  •  · 
  •  · if anyone gets stuck on this like i did for the past two weeks...the fix is very simple...the origin…

UNA - Social Media Software Framework

Close