Ξx¢ΞL

  •  ·  Premium
  • 1269 views
  • 2 votes
  • More
Add new...
 
 
·
Added a product


Info: Für diese Modul wird zuerst die Hauptfile benötigt und muss installiert sein. [ https://una.io/view-product/german-language-8934 ] ) 10.00 $


Installation:

Die Übersetzung muss entpackt und der Ordner manuell unter das Hauptmodul

MODULES >> LAPIXI >> GERMAN >> DATA >> LANGS

hochgeladen werden.

  • 39
·
Added a product

Deutsche Übersetzung 1.00 $

Info: Für diese Modul wird zuerst die Hauptfile benötigt und muss installiert sein. [ https://una.io/view-product/german-language-8934 ] ) 10.00 $


Installation:

Die Übersetzung muss entpackt und der Ordner manuell unter das Hauptmodul

MODULES >> LAPIXI >> GERMAN >> DATA >> LANGS

hochgeladen werden.

  • 39
·
Added a discussion

Hello

please fix this things so fast as u can. It is after B1

Header - under Artificer the header will not showing correctly on mobile, peoples can´t use this them on mobile in the Aplication view ... this is after beta 1.

In my CSS group i have insert a code what it fixed at moment.


Channels - when u join the Channels via Notifications u have an Error and header problem too.

image_transcoder.php?o=sys_images_editor&h=600&dpx=1&t=1660141177


When u change a Profile picture or profile cover u have this - it is after Beta 1

image_transcoder.php?o=sys_images_editor&h=601&dpx=1&t=1660141299

  • This comming after the Profile edit


Deleted Members will not showing as deleted in the Aplicationbar


image_transcoder.php?o=sys_images_editor&h=602&dpx=1&t=1660141495

*the Icons looks broken too / Firefox


The messenger in Firefox is not working, some users who using CHROME, told me they can´t use the messenger - chats will be delte by hisself / couldn´t proof this

Under the new Application view i don´t see the MSG boxes anymore

When i use @xxx in a post, and edit the post, than i lost thix  - After B1

When i delete Users, the User will be delete but still the content not - After B1

The notifacions Popup and popups of Member navigation need display fixes or they jumping up and down or out of Site if u scroll - After B1

.bx-def-font-meta ... need fixes - they have a standard line-height, what is not showing correctly on all positions

he Covers in Artificer missing this to showing correctly: .dark .bx-base-pofile-cover.relative,

img.object-cover.h-full.w-full { background-position: center center !important; }

Forum Categories ar not showing - after B2

Closed Groups will not showing up in Categories

In the Timeline Posts Editor for Profile Feeds, u cant insert the Hashtag/Label Function - it is missing

The Artificer Theme need a Style Editor for Dark/Light and a way to Export and Import own Designs, same as in Lucid Theme, or most user can´t use it - most can´t Css by his/her own

My Favicon, Site and Footer Logo is broken after 2 weeks, ok it was my fault by deleting images under my storage. But i have no way after 2 weeks to fix it. Solong the Images are showing as broken, i can´t upload new ones - maybee this images need a own delete button and function.

image_transcoder.php?o=sys_images_editor&h=603&dpx=1&t=1660143809

The timeline comments need a Css fix - on mobile it is looking so: (after B1)

image_transcoder.php?o=sys_images_editor&h=604&dpx=1&t=1660144151

The timeline Feeds on mobile viev have not the same width: (after B1)

image_transcoder.php?o=sys_images_editor&h=605&dpx=1&t=1660144198It were nice when we don´t need to wait for a month for this Fixes, they all after B1 and makes the community mot usable as member. It would be great if you fixed bugs and got the system stable first and only then focused on new integrations. Thanks

  • 69
    • When only i have this problems than tell me this, than somethig is very wrong with my sytem. I can only say what troubles i have after Beta 1 and i see no fixes of this and we are in B3 yet.

      It can also be that ds comes through third party modules, which I don't know. To be honest, I hardly dare to buy any because they are all buggy as of now - as long as UNA doesn't release a stable version

      Not logged in users can't 'Comments Post'.
      ·
      Added a discussion

      Artificer B3


      Hello,

      i use the same timeline on my Home Site as u here, this timeline is working!


      But if i like to insert another kind of timeline, i get this:


      8fiazsxdjhpeyz3xrsfu96pjqnuh9c8f.png

      • 76
        • I use a Samsung 20 Ultra+ 5g

          Artificer B3 + Application View on Timeline (Outline)

          this happend for Videos and Albums (Galerieview)


          i have test it in Firefox and Opera - in all 2 the same

          • So how to do that? Open the homepage, change the template/mix to another one and add the timeline feed via the Create new form? Am I wrong in some steps?

            • Sry, maybee my english is so bad...

              When u join under Administration - Pages - Homepage , and choose another Timeline (maybee Public Timeline (Outline) or another one under the Modules Timeline, than it will be show the Error on my picture. It says the site will not found.

              This happened after B3 Update on my Site

              Not logged in users can't 'Comments Post'.
              Ξx¢ΞL Discussions
              Achievements

              Grand Master

              Total points: 3937.5

              4262.7 point(s) to reach
              Info
              Gender:
              Man
              Friends count:
              Followers count:
              Name:
              Ξx¢ΞL
              Membership
              Premium
              Ξx¢ΞL Polls

              Private

              Access denied. This is private content.
              Ξx¢ΞL Products
              My Followed Channels