James Z

  • 1033
Add new...
 
  • 148
    • When will this Webinar be available to watch for us that missed it?

      0 0 0 0 0 0
      • I missed it myself. I reposted because of the anticipation. I think this will enhance many sites though.

        0 0 0 0 0 0
      Not logged in users can't 'Comments Post'.
      Reposted Will Roberts's discussion.

      A day ago an executive got caught using insider info to make thousands off NFT's on OpenSea, the biggest marketplace to sell digital goods. I immediately saw the potential for corruption on how OpenSea allows only certain people to get a verified blue checkmark. Basically you have to have over 10,000 followers on Twitter or Instagram. While blue verified checkmarks aren't necessarily needed to sell your goods...it does go a long way when OpenSeas advertises verified profiles as safer and more reliable....not really fair to artists that don't have 10,000 followers...on top of this OpenSeas picks and chooses certain goods in their "Featured" section on the front page as soon as you log in...these Featured NFT's always sell out fast and get big offers.....and an executive of OpenSea used this info on who's work would be in the Featured section to buy the NFT's right before they hit the Featured section where they would immediately be resold at much higher profit. $67,000 he made off doing this. This isn't a gripe at OpenSea...when we are looking at websites that work, how websites modeled on influencers and followers can be harmful, this is an example. It also opened up my eyes on how a "Featured" section on my website could be interpreted as favoritism if my site is to be impartial to users. On the other spectrum how can we reward users who use our sites and bring in activity and engagement. 

      • 136
      Added a discussion 

      Ok so a few recent members have created profiles, but there Main profile pic is not visible, meaning it is so farr off to the side, one way or the other, you only see a sliver of the picture. I have tried different things to correct it, but it seems always set the picture to the side for some reason? 

      Need help please to correct this. It just started this in the last  few days.

      • 191
        • Hello James Zandreiatti !

          It needs to check what pictures they are uploading. You may try to switch on their profiles and upload your own variant of pic to test.

          0 0 0 0 0 0
          • I created a profile to see, and it seems to happen with jpeg or other types period.

            0 0 0 0 0 0
            Not logged in users can't 'Comments Post'.
            Added a discussion 

            On my site when you send a message in messenger it will send and receive fine, but if you send a message through Market such as to notify or as questions, about something in Market, It sends nothing. It shows that you send something, but does not show recipient.

            • 174
              • Hello James Zandreiatti !

                May you check the sending of emails on your site via the Studio->Dashboard->Server audit->Mail sending link?

                0 0 0 0 0 0
                • Ok this issue has NOT resolved, and started just after updates to various things on site. Pictures are being cutoff or shifted when uploaded. I need some help figuring out to what is the cause and a fix. It seems it is only happening with main profile pics and when someone joins.

                  0 0 0 0 0 0
                  Not logged in users can't 'Comments Post'.
                  Added a discussion 

                  So I have had 5 people join today, that I manually had to add, due to when they finish initial join, it then goes to a blank page, which the only way around is to refresh, but.... Once you refresh, it takes you to your profile, but the cover, primary profile pic and all the links next to that do not display.

                  ALSO: when people go to create albums and add there pics before submitting, the pics only show placeholders, and you cannot refresh, click submit or do anything on the site because it hangs in the albums creation page. It literally takes up to 15 minutes sometimes to finally get it to create album. I have experimented with it for a day. 

                  So it goes like this:

                  • Someone creates profile - Gets blank page
                  • I go in and manually add them by refreshing page, which then now takes you to a profile page missing most information, (Profile pic, cover, links) then I refresh again, then it all comes through.
                  • Then from there I notify them so they can finish

                  Then some of them want to obviously add picture albums:

                  • They create and then add there pics with the upload feature like normal, but...
                  • Most of the pics now come up as placeholder with no imaging.

                  At this point you try to click submit or delete pictures but all you get is a Hang for up to 15 minutes. Refreshing, deleting browsing history does nothing to help... You just have to wait.


                  I need this addressed asap. This is an issue no member wants to be up against. Therefore will drive away future joining members.


                  • 197
                    • Hello Jake Arsenault !

                      We may wait your upgrade part of the mentioned module or you may disable it for now.

                      0 0 0 0 0 0
                      • Ok I got in touch with Modzzz, he is updating his modules as we speak. I did go and disable the 3 modules in question, which now has corrected the problems we have been dealing with. (Album creation and join issue)

                        0 0 0 0 0 0
                        Not logged in users can't 'Comments Post'.
                        Achievements

                        Grand Master

                        Total points: 2003

                        6197.2 point(s) to reach
                        Info
                        Location:
                        Reno, NV, United States
                        Gender:
                        Man
                        Friends count:
                        Followers count:
                        Full Name:
                        James Z
                        Membership
                        Premium
                        James Z Discussions
                        •  ·  191
                        •  · 
                        Ok so a few recent members have created profiles, but there Main profile pic is not visible, meaning…
                        •  · 
                        •  · 
                        •  · I created a profile to see, and it seems to happen with jpeg or other types period.
                        •  ·  174
                        •  · 
                        On my site when you send a message in messenger it will send and receive fine, but if you send a mes…
                        •  · 
                        •  · 
                        •  · Ok this issue has NOT resolved, and started just after updates to various things on site. Pictures a…
                        •  ·  197
                        •  · 
                        So I have had 5 people join today, that I manually had to add, due to when they finish initial join,…
                        •  · 
                        •  · 
                        •  · Ok I got in touch with Modzzz, he is updating his modules as we speak. I did go and disable the 3 mo…
                        •  ·  210
                        •  · 
                        In the last week or so. It has been having a couple situations coming up. In a single session someti…
                        •  · 
                        •  · 
                        •  · As you know from our conversation, there are some errors connected with the not-upgraded non-Boonex …
                        •  ·  198
                        •  · 
                        SOLVED :: So I have tried a few times to update to latest version. from 12.0.1 to 12.1.0. For some r…
                        •  · 
                        •  · 
                        •  · UPDATE: this trouble was connected with https://una.io/page/view-discussion?id=8432 issue plus the C…
                        •  ·  156
                        •  · 
                        So I am finding that content is not showing in modules, that members or myself add. It shows in mana…
                        •  · 
                        •  · 
                        •  · Ok with the help of LeonidS , the issue has been addressed. NOTE: Make sure you pay particular atten…

                        UNA - Network Infrastructure for Communities

                        Close